3. nov, 2017

Halloween fritidsgården.

Halloween party 2017.

Fredag den 27 oktober gungade hela Medborgarhuset i Trehörningsjö av 45 stojande barn, skellett  och andra ”döingar” i en salig blandning!
 Det var i fritidsgården MFG:s regi, vilket ordnat ett traditionsenligt discoparty inför Halloween. Utstyrsel och ansiktsmålningar var suveränt fantasifulla, den ena värre än den andra. En äkta häxa fanns också vid ett bord i stora salen och målade de barn som inte hade gjort det hemma.
 I lilla salen var det nästan helt mörkt! Bara döingar, spöken och spindelväv lyste med ett rysligt blåvitt sken runt väggarna i hela rummet. I hörnet med öppna spisen vibrerade all sköns färger från en discolampa och musiken fyllde rummet! En mystiskt figur med lång svart slängkappa och ett ansikte där delen ovanför munnen var av alldeles äkta döskalleben ledde dansen.
 Under kvällens lopp genomfördes en äkta spökvandring! De unga gick försiktigt ner i källaren och där var MÖRKT! Plötsligt klev ett spöke fram ur dunklet och skriken var många. De fick även smyga in i ett mörkt förråd. De som vågade göra det fick då en massa läskig spindelväv över sina ansikten!
 Lådor där de modigaste kunde sticka ner handen i skapade kraftiga reaktioner. ”Fy vad äckligt!”
Gratis bål och poppkorn stod framme till barnen och kaffe med bla. hemlagat bröd fanns att köpa för föräldrarna. En väldigt lyckad kväll!