24. mar, 2015

Årsmötet 2015.

Så var årsmötet avklarat. Det gick i lugnets tecken. Allt avlöpte enligt planerna och styrelsen fick fortsatt förtroende. Trots ett litet underskott i finanserna. Men det var inte oväntat med tanke på nystarten av Medborgarhuset. Det tar sin tid att jobba in sig!
Något vi ganska omgående såg var att dans inte är någon väg på rosor. Hyra ut våra lokaler för möten och dylikt måste vi nu börja marknadsföra. Av brandtekniska skäl har vi legat lågt. En förbättring på det området gör oss nu lite ”morskare.” Men det fattas mera att fixa!
3-sjö fiber har varit vår största kund, vilket vi tackar för. Men vi märker även en större medvetenhet hos lokalbefolkningen att Medborgarhuset ”levt upp” igen. Fritidsgården två gånger i veckan är populär. Den fortgår som tidigare. En liten utflykt med de unga blir snart verklighet. Grillning i naturen och bada vildmarksbad!
Medborgarhuset har också fått ett piano i gåva! Det tackar vi extra mycket för! Boogie Woogie och Beethoven kanske blir gångbara toner.
Medborgarhusföreningen kommer även att jobba för arrangemang av varierande art. Vi återkommer i frågan. Och snart är det påsk!
Nu önskar den gamla & delvis den nya styrelsen sig själva och alla andra en God Fortsättning på förenings året!