17. nov, 2014

Fartfylld kväll!

MORMORS SALONGER!
En kväll med drag under galoscherna! Så kan man sammanfatta festen på Medborgarhuset lördag 15 november. Efter svårigheter att få renodlade danskvällar med pluss i kassan, bokade vi in Mormors Salonger. Det är alldeles normala..? människor från BLT bygden med vanliga arbeten som för en billig slant förgyller tillvaron för oss andra! Det blev en formidabel succé!
Efter offertförfarande mot tre catering leverantörer, tog Pub Trapper Inn i Trehörningsjö kontraktet. En tre tätters middag som satt precis lika bra som den berömda "smäcken!" Eftersom vi på Medborgarhuset ordnat med servringstillstånd kvällen till ära, införskaffade vi en begagnad dryckeskyl. Ölen behöver få plats! Förutom det serverades vin, rött och vitt samt starkcider. Drycken passade nog in bra till Trapper Inns helstekt fläsknoisette, det var stor åtgång av de ädla dryckerna!
Vi hade hela 95 stycken bokningar vilket fyllde tre långbord i A-salen, bord med gröna dukar, vita servetter och röda värmeljuslyktor. Höstsprakande lönnlöv dekorerade också borden och takbelysningen släcktes vilket gav en mysig känsla från den olikfärgade väggbelysningen. Mormors fick snabbt medsvar från gästerna när de drog igång en musikalisk kompott av medryckande låtar och humorfyllt mellansnack redan till förrätten! Och det bara fortsatte! Låt efter låt av gammalt och nytt där alla 15 i emsambeln sjöng så taket nästan lyftes av byggnaden!  
När showen närmade sig sluttampen reste publiken mangrant från sina platser och klappade i takt med musiken, visslingar och rop överöste välförtjänt artisterna! Det blir nog en upprepning nästa år!