28. sep, 2014

En minibulletin!

Bredbandsfiber till Medborgarhuset kommer allt närmre. Nu har Niklas grävt ett dike för ledningen och sen monterar han in dosan på väggen. De har nu börjat blåsa in fiber i ledningarna i Trehörningsjö. 
  För övrigt startade vi upp fritidsgården MFG i samband med skolstarten och där rullar det på som tidigare. Känns riktigt roligt när föräldrar berättar hur mycket deras ”telingar” gillar vår verksamhet.
  Vi har nu även fått hem de elementfläktar vi beställde till asylsökarnas samlingslokaler. Det har varit golvkallt där föregående vinter och vår förhoppning är att fläktarna skall undanröja detta.
  Lördag den 15 november kommer populära Mormors Salonger till MBH! Vi hoppas på bra tillslutning av besökare. Vi dukar borden och serverar en god middag till deras galna underhållning! Medborgarhuset har sökt ett serveringstillstånd för den aktuella kvällen. Vi hoppas på ett positivt utlåtande. Får vi detta, erbjuder vi öl och vin till maten!

PS.  Den nysådda jordplätten som solen tog död på, har överraskande fått nytt liv! Visserligen ganska ojämnt fördelad men ändå.  🙂