26. mar, 2014

Fullt hus!

I går kväll, 22/3 -14 hade 3-sjo fiber årsmöte med information av senaste nytt vad gäller kostnader och avtal till fastighetsägare bla.
  Vi på Medborgarhuset hade det vi gjorde att iordningsställa hela festlokalen som de hyrt. Eftersom vi har fritidsgården öppen två dagar i veckan, senast måndag, var det ingen mening att städa då, utan det blev samma dag som fibermötet. Rengörning av våningsplanet med toaletter, utplacera bord, flytta undan ungdomarnas olika spel och sedan bära in stolar till A-salen.
  Vi funderade över hur många som skulle komma, det var närmare etthundra föranmälda, så etthundratrettio stolar placerade vi ut. Det kom etthundrafyrtio personer!
  Verkligen ett bra tag som det senast var så mycket folk i lokalerna. Jättekul! Alla våra kaffe/tekannor fylldes upp  i god tid till fikapausen, men ändå blev det till att köra bryggarna på högtryck! Även koppar blev en bristvara och tack vare hjälp som snabbt diskade upp ett antal kaffekoppar kunde alla njuta av den ädla drycken. Marias nybakade bullar, gluten och laktosfria och en del med mandelfyllning, räckte precis till. Det var ju huvudsaken. Vi som skötte markservicen fick också en bulle var.   Alla verkadenöjda och belåtna och brasan i öppna spisen uppskattades som den mysfaktor den var! Lite läsk från kiosken inhandlades också av besökarna. Känns bra för oss på MBH när folk blir varse att Medborgarhuset i Trehörningsjö går en ny vår till mötes, i dubbel bemärkelse! Jag menar, det är faktiskt vår på riktigt och solen skiner från en blå himmel! 🙂