10. mar, 2014

Liv på luckan

Full fart i dag och i kväll. Först grattade jag morsan som fyllde 88 och sedan drog jag till Medborgarhuset.
Nolaskogs Företagareförening hade hyrt styrelserummet från halv sex och de ville ha kaffe och mackor. Men det är ju inga problem. Snart nog var 20 smörgåsar klara och allt förberet.
Fritidsgården körde igång 18.00 men dessförinnan tränade en del av Medeltidsdagens unga aktörer några timmar. Gycklargruppen som består av unga snabba killar och tjejer. Full fart framme vid scenen där!
En ung familj startade med en fika och några av de äldre ungdomaran ville ha eld i öppenspisen. Fort var det ordnat och sedan satt de där och myste med Billys pizza på tallriken.
Det anlände fler mötesdeltagare, både från kommunen och landstinget. De tittade sig förundrat omkring och höjde rösten för att överrösta ungarnas högvolyms musik. Faktiskt dundrade den på riktigt bra! En eloge till fritidsgårdens besökare, att de inte gick upp till övervåningen denna kväll. De störde inte mötet med en massa spring i trapporna som annars brukar vara vanligt.
Lite kontorsjobb också, ett kontrakt med Programbolaget underteknat, även ett kostnatsförslag till kommunen, klart att postas och likaså en namnteckning på fiberavtalet. Det går framåt. Längtar tills fiberuppkopplingen blir klar! Till våren, alltså ganska snart, starta grävningarna. Här skall läggas kabel!! En bra måndag på Medborgarhuset.