MBH-bloggen

21. sep, 2018

Denna kväll kunde vi känna oss som de känner sig i "storstan." Tre bokningar samtidigt. Svenska Kyrkan, 3-sjö fiber och Trehörningsjö Intresseförening fördelade till tre olika lokaler i byggnaden och ingen av dem störde någon av de andra. Medborgarhuset kan uppfylla flera önskemål samma kväll! Vad gäller 3-sjö fiber var de också fikasugna. Naturligtvis fick de fika. Svenska kyrkan ville ha en större lokal och intresseföreningen klarade sig med en lite mindre. Alla fick vad de ville ha.   

4. aug, 2018

En fantastisk föreläsning med stor inlevelse med Greger Ottosson av Warner Oland, (Charlie Chan), Hollyvodskådis med rötter i Trehörningsjö. Fler personer hade fått plats i publiken. Kan vara en bra idé att köra föreställningen senare i höst/vinter. Lär komma fler besökare då. 

11. apr, 2018

2018 års stämma avgjordes i god ordning. Ett tjugotal medlemmar närvarade. Medborgarhuset sålde kaffe med tillhörande bulle. Och så var det med det.

17. jan, 2018

Vindkraftsbolaget Falck Renewables, skämtsamt kallad propellerkluben, har nu hyrt lokalerna två gånger för egna möten med markägare, intresseföreningar samt två träffar med info till almänheten.
Med beställd fika alla gånger och lokalhyra så ger det behövliga intäckter till vår fattiga förening. Extra roligt är att de, både svenska och internationella företrädare, uttryckt sin uppskattning över våra lokaler, vårt bemötande och vår service! 
De kommer åter i mars månad för nya möten, något medborgarhusföreningen ser fram emot!